lauantai 9. kesäkuuta 2012
Voileipäkakut
Hei Anja Tässä näitä kakkujen kuvia sinulle.
Tein nämät meidän Annan valmistumus juhliin. En nyt tässä enempiä ohjeita anna mutta kerron vain lyhyesti mitä olen laittanut kalakakkuihin ja mitä lihakakkuihin.
Kalakakkujen täyte savustettulohi creme Bonjure. sipulisekoituksella ja lisäksi voi laittaa kermaviiliä tai Creme Fraichea.
Lihakakkuihin olen pilkkonut kinkkia ja meetfuurstia lisäksi samaa Creme Bonjourtia ja vielä Italian salaattia.
Kakut olen kostuttanut maidolla mutta nehän voi kostuttaa liha,kala tai kasvisliemelläkin,tärkeintä minusta on se että ei tee liian kosteita. Maito voi olla hylä tai laksootin.
Olet sen verran taiteilija että koristeet osaat kyllä tehdä.
Mukavaa lauantailtaa terkkuja Reijolle. Pirautellaan terveisin Irkku
Kalakakkujen täyte savustettulohi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti